O nama

ProCredit Leasing

ProCredit Leasing je osnovan 2005. godine od strane ProCredit banke koja posluje u Srbiji od 2001. godine. Do sada je ukupno potpisano preko 6.000 ugovora o lizingu u vrednosti od preko 80 miliona evra. Zahtevi za lizing mogu da se podnesu u centrali ProCredit Leasing-a, kao i u svakoj ekspozituri ProCredit banke širom Srbije. 
 
Kompanija ProCredit Leasing je pouzdan i stručan partner, snažno orijentisan prema zadovoljenju Vaših potreba za pokretnostima koje koristite u proizvodnji i svakodnevnom životu.
 
Taj fokus ostvaruju i održavaju njeni iskusni, visokokvalifikovani i tehnološki obučeni zaposleni. Oni će Vam ljubazno pružiti sve informacije i neophodnu pomoć i obezbediti da leasing za Vas bude jednostavan i efikasan način zadovoljenja Vaših stvarnih potreba.
 
ProCredit Leasing obezbeđuje kupovinu pokretnosti kroz:
   - lizing za pravna lica,
   - lizing za preduzetnike,
   - lizing za poljoprivredne proizvođače.
 
ProCredit Leasing crpi svoju pouzdanost, stručnost i iskustvo, kao i svoja znanja o potrebama korisnika, iz dosadašnjeg rada ProCredit banke u čijem okrilju je nastao.
 

ProCredit banka u Srbiji je deo ProCredit Grupe od 22 finansijske institucije koje posluju na tri kontinenta (Evropa, Afrika i Južna Amerika). Grupa ima zajedničku korporativnu misiju: sve članice grupe su razvojne finansijske institucije koje nude odlične usluge klijentima i širok spektar finansisjkih usluga