Lizing za poljoprivrednike

Lizing za poljoprivrednike
 

Svim individualnim poljoprivrednim proizvođačima koji posluju najmanje godinu dana, ProCredit Leasing odobrava lizing koji im omogućava da na racionalan, efikasan, fleksibilan i ekonomičan način unaprede ili prošire svoju delatnost nabavkom potrebne pokretne stvari – sredstva za rad.
 
Pored toga što obezbeđuje nabavku uz minimum ulaganja, leasing omogućava modernizaciju proizvodnih sredstava i načina rada nabavkom novih tehnologija – čime se postiže dodatna konkurentnost na tržištu.
 
Dodatno, za poljoprivredne proizvođače je posebno važna činjenica da sredstva za plaćanje mesečnih rata lizinga mogu proizilaziti iz zarade ostvarene korišćenjem samog predmeta lizinga – potrebnog specijalizovanog vozila, mašine ili opreme – a plan i rok uplate lizing rata može biti usklađen sa specifičnim potrebama korisnika.
 
Kompanija ProCredit Leasing individualnim poljoprivrednim proizvođačima u najkraćem mogućem roku (ponekad i za samo jedan dan) omogućuje:
  • traktor na lizing,
  • kombajn na lizing,
  • berač na lizing,
  • lizing za priključnu mehanizaciju,
  • novi i polovni automobili na lizing...
    po vrlo povoljnim uslovima i veoma jednostavnoj proceduri.

Kompanija ProCredit Leasing ima ugovore o saradnji sa renomiranim proizvođačima i prodavcima poljoprivredne mehanizacije.
 
Preuzmite Zahtev za lizing.
 

Za sve dodatne informacije i pitanja kontaktirajte nas ili posetite najbližu ekspozituru ProCredit banke.